Adviesgesprek Offerte aanvragen

Houtverwerkingsindustrie Fransen - Deurne

Zonnepanelen op de bedrijfspanden van Houtverwerkingsindustrie Fransen in Deurne.

Houtverwerkingsindustrie Fransen

Houtverwerkingsindustrie Fransen bestaat al meer dan een eeuw. Zij zijn net als HD Solar bezig met het milieu. Dit klinkt tegenstrijdig, de houthandel als beschermer van bossen. Maar niets is minder waar. De houthandelaren zitten dicht bij het probleem van de ontbossing en kunnen daardoor ook als eerste op een positieve manier ingrijpen.

Al sinds haar oprichting is Houtverwerkingsindustrie Fransen een bedrijf met een sterke drang naar duurzaam handelen. En dit blijft niet bij mooie woorden. Zij brengen het ook in de praktijk, door de handel in FSC® en PEFC gecertificeerd hout. Door deze drang zijn Houtverwerkingsindustrie Fransen en HD Solar met elkaar in gesprek geraakt.

Realisatie

Een adviseur van HD Solar is op aanvraag van de klant (vrijblijvend) langsgekomen op het adres, om de mogelijkheden te bespreken. Dit is een werkwijze die HD Solar standaard hanteert. Hierdoor krijgt de klant een goed inzicht in het assortiment en systemen die verkrijgbaar zijn op de markt. De klant heeft zijn wensen op tafel gelegd, waarbij wij een op maat gemaakt systeem hebben geconfigureerd en geoffreerd. Het complete zonne-energiesysteem bestaat uit 640 panelen en 217.600Wp.

Kenmerken

  • JA Solar 340Wp 640 Panelen - 217.600 Wp
  • 5x Huawei omvormer 4MPPT per omvormer
  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen

Zonnepanelen: JA Solar 340 Wp mono Half-Cell Percium

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een witte backsheet met zilverkleurig frame. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: Huawei

Stringomvormers van Huawei zijn een begrip in de markt voor zonne-energie met een marktaandeel van 70% in de projectmarkt. Minimale uitval, monitoring op string niveau en ingebouwde overspanningsbeveiliging aan zowel de AC als de DC zijde van de installatie maken deze omvormers voor elk project een goede keuze.

Onderconstructie: Alius inlegrail

Nederlandse kwaliteit, de constructie is bevestigd met stokschroeven op de gordingen van de golfplaten. Alle materialen zijn van aluminium en RVS A2. De panelen zijn in een inlegrail geplaatst waardoor deze strak tegen elkaar liggen.

Montagepakket: Sunbeam

Naast de plaatsing van panelen op de loods, zijn er ook panelen geïnstalleerd op een plat dak. Voor de onderconstructie hiervan is gekozen voor Sunbeam. Deze Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×