Adviesgesprek Offerte aanvragen

Hoog rendement zonnepanelen gemonteerd op plat dak - Asten

Deze volledig zwarte hoog rendement panelen van LG in combinatie met SolarEdge optimizers halen de maximale opbrengst uit uw dak.

Het rendement van een LG Solar 350Wp zonnepaneel is uitzonderlijk hoog. In combinatie met de lange productgarantie van 25 jaar maakt dit een van de toppers in onze markt. Indien dit systeem gecombineerd wordt met SolarEdge optimizers wordt de opbrengst nog verder verhoogd en haal je het maximale uit het systeem, ook bij schaduw op het systeem. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • Hoog Rendement 350Wp White Backsheet
  • Productgarantie paneel 25 Jaar
  • Productgarantie omvormer 12 Jaar
  • Laag Gewicht Sunbeam plat dak systeem

Zonnepanelen: LG

Mono kristallijne volledig zwart premium paneel met 25 jaar productgarantie en vermogensgarantie van 90.08% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Sunbeam Nova

Voor de onderconstructie is gekozen voor Sunbeam. Dit Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×