Adviesgesprek Offerte aanvragen

Golfbaan de Swinkelsche - Someren

Ook golfbaan de Swinkelsche heeft gekozen om in samenwerking met HD Solar hun pand te voorzien van zonnepanelen.

Beide panden van golfbaan de Swinkelsche zijn sinds korte tijd voorzien van zonnepanelen geplaatst door HD Solar. Doordat de panelen om meerdere ori├źntaties zijn geplaatst, is er gekozen om de panelen met SolarEdge te combineren. Iedere tweede paneel is voorzien van een optimizer, hierdoor kan de klant het gehele systeem per 2 panelen monitoren.

Voor het montagepakket is gekozen door het Aelex inlegrail voor de montage op het pannen dak. de constructie is bevestigd met stokschroeven op de gordingen. De rails zorgt voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen. Alle materialen zijn van aluminium en RVS A2 van Nederlandse kwaliteit!

Kenmerken

  • SolarEdge optimizers Monitoring per 2 panelen
  • Aelex inlegrail Nederlandse kwaliteit
  • RVS aluminium Esthetisch en naadloos

Zonnepanelen: JA Solar
Mono kristallijne zonnepanelen van 390 Wp van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 84.8% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Alius inlegrail
Nederlandse kwaliteit, de constructie is bevestigd met stokschroeven op de gordingen van de golfplaten. Alle materialen zijn van aluminium en RVS A2. De panelen zijn in een inlegrail geplaatst waardoor deze strak tegen elkaar liggen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×