Adviesgesprek Offerte aanvragen

Glas-glas zonnepaneel met SolarEdge - Asten

De klant heeft gekozen voor de glas-glas zonnepanelen van DAS Solar. Deze zonnepanelen hebben een hogere belastbaarheid en zijn beter bestand tegen impacten, zoals hagelstenen, en kunnen extreme weersomstandigheden zoals warmte en koude beter doorstaan. De kans op microcracks is vrijwel nihil.

Naast de glas-glas zonnepanelen heeft de klant ook gekozen voor het SolarEdge systeem met optimizers. Hierdoor is het systeem per paneel te monitoren en haalt ieder paneel de maximale opbrengst. Met SolarEdge wordt bij oververhitting of een los contact, de spanning op de kabels automatisch teruggebracht naar 1 Volt per paneel. Zo kan er nooit een gevaarlijke situatie ontstaan op het dak. Uiteindelijk heeft de klant ook gekozen voor de naadloze onderconstructie van Aelex.

Kenmerken

  • DAS Solar Glas-Glas zonnepaneel
  • SolarEdge Te monitoren per paneel
  • Aelex inlegrail Naadloos en esthetisch

Zonnepanelen: DAS Solar 420Wp Full Black
De glas-glas zonnepanelen van DAS Solar hebben een robuuste constructie met twee lagen glas, wat resulteert in een hogere mechanische belastbaarheid. Ze zijn beter bestand tegen impact, zoals hagelstenen, en kunnen extreme weersomstandigheden zoals warmte en koude beter doorstaan. Dit bifacial glas-glas zonnepaneel heeft uitzonderlijk betrouwbare opbrengsten met een efficiëntie tot 22,3%, een hoog vermogen en een productgarantie van 25 jaar. De vermogensgarantie op dit paneel bedraagt tot het 30e jaar 87,4%.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Aelex inlegrail van Alius
Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×