Adviesgesprek Offerte aanvragen

Vrije veld opstelling - met SolarWatt

Hoge kwaliteit Duitse glas-glas panelen in een vrije veld opstelling

Deze installatie is gericht op Duitse degelijkheid. De kwaliteit van dit paneel wordt gewaarborgd met 30 jaar productgarantie en 87% vermogensgarantie na 30 jaar. Tevens geeft SolarWatt op dit moment een 5 jaar allrisk dekking. Doordat het paneel is opgebouwd met een glasplaat aan de voor- en achterzijde zijn deze beter bestemd tegen weersinvloeden zoals hagel en hebben een voortreffelijke brandveilig. Indien dit systeem gecombineerd wordt met SolarEdge optimizers wordt de opbrengst nog verder verhoogd en haal je het maximale uit het systeem, ook bij schaduw op het systeem. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • Duitse glas-glas panelen 315Wp
  • SolarEdge Met Optimizers
  • Vrije veld opstelling
  • Sunbeam Nova

Zonnepanelen: SolarWatt

Mono kristallijne dubbel glas zonnepanelen van 315 Wp van Solarwatt. De zonnecellen zijn gelamineerd tussen een dubbele glas laag voor maximale opbrengst en bescherming.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Sunbeam Nova

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×