Adviesgesprek Offerte aanvragen

Volledig zwarte zonnepanelen op naadloze onderconstructie - Helmond

De mooiste oplossing voor op uw dak, inlegrails gecombineerd met volledig zwarte panelen

Esthetisch de mooiste keuze, inlegprofielen in combinatie met een volledig zwart paneel van Sunpower. De zonnepanelen liggen strak tegen elkaar zonder zichtbare klemmen en zonder uitstekende rails. Indien dit systeem gecombineerd wordt met SolarEdge optimizers wordt de opbrengst nog verder verhoogd en haal je het maximale uit het systeem, ook bij schaduw op het systeem. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen
  • Esthetisch Volledig zwart systeem
  • Productgarantie omvormer 12 Jaar
  • Productgarantie optimizer 25 Jaar

Panelen: SunPower

Deze volledig zwarte 325Wp panelen van SunPower zorgen esthetisch voor het mooiste aanzicht. Met hun 25 jaar productgarantie en 85.5% vermogensgarantie zit je zeker niet verkeerd met een SunPower paneel.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel.

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Alius Inlegrail

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak. Om dit te monteren wordt dit vastgeschroefd op een Solarstell onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×