Adviesgesprek Offerte aanvragen

Combi-installatie van 2 buren - Valkenswaard

Buren traject in Valkenswaard waar in totaal 33 zonnepanelen van het merk Hyundai zijn geplaatst in combinatie met SolarEdge.

De adviseur van HD Solar is samen met deze 2 buren in gesprek gegaan. Tijdens het gesprek bleek dat het dakoppervlak een ideale situatie bedroeg waarbij beide buren voldoende stroom kunnen opwekken.

De gehele installatie bevat SolarEdge optimizers waardoor beide buren zijn eigen panelen kunnen monitoren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van het inlegrail van Alius, namelijk Aelex. Zoals op de foto kan worden gezien zijn de panelen strak als één groot vlak gemonteerd.

Kenmerken

  • 33 panelen Hyundai 400Wp Combinatie buren traject
  • SolarEdge met optimizers Beide buren zien individu
  • Inlegrail van Alius Esthetisch en naadloos

Zonnepanelen: Hyundai VG HiE-S400 Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Hyundai geeft 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Aelex inlegrail van Alius

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×