Adviesgesprek Offerte aanvragen

Buren combinatie met short string SolarEdge omvormer - Budel

Uit het adviesgesprek hebben we kunnen constateren dat beide buren dezelfde aantal zonnepanelen nodig hadden om de gewenste opbrengst in kWh te behalen. Hierdoor hebben we beide klanten voorzien van hetzelfde legplan waardoor het straatbeeld identiek blijft. Beide klanten zijn voorzien van een SolarEdge short string 3-fase omvormer, inclusief optimizers. Dankzij deze SolarEdge omvormer start het systeem ook bij 10 zonnepanelen op waar normaal gesproken minimaal 16 zonnepanelen op dezelfde oriëntatie nodig.

De zonnepanelen van Jinko bedragen een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van maar liefst 87,4% na 30 jaar. Hierdoor zijn beide buren voorzien van een systeem waar ze nog jaren lang van kunnen genieten.

Kenmerken

  • Buren combinatie Esthetisch
  • Jinko Solar 87,4% vermogensgarantie
  • SolarEdge short string Lagere opstartspanning

Zonnepanelen: Jinko Solar 435Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met N-Type technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE5K-RWB short string met SolarEdge optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Classic voor montage op het pannen dak doormiddel van tussen- en eindklemmen. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×