Adviesgesprek Offerte aanvragen

Schuin pannen dak met JA Solar Panelen - Someren

De zonnepanelen van JA Solar zijn al ruim 10 jaar een begrip in Nederland. Deze fabrikant combineert kwaliteit met een zeer concurrerende prijs en lange garantie.

De zonnepanelen van JA Solar zijn al ruim 10 jaar een begrip in Nederland. Deze fabrikant combineert kwaliteit met een zeer concurrerende prijs en lange garantie. Indien dit systeem gecombineerd wordt met SolarEdge optimizers wordt de opbrengst nog verder verhoogd en haal je het maximale uit het systeem, ook bij schaduw op het systeem. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • Hoog Rendement 310Wp Volledig zwart
  • Productgarantie paneel 12 Jaar
  • Productgarantie omvormer 12 Jaar
  • Productgarantie Optimizer 25 Jaar

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van 310 Wp van JA Solar. Deze panelen bieden een mooie zwarte uitstraling voor een betaalbare prijs.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per 2 panelen.

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Sunbeam Nova Symmetrical

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×