Adviesgesprek Offerte aanvragen

Beerens Roggel B.V. - Roggel

Beerens Roggel B.V. verduurzaamd zijn pand d.m.v. 180 stuks zonnepanelen

Beerens Roggel B.V. is een mooi bedrijf dat zich richt op de particuliere markt, waarbij zij zich specialiseren in keukens, badkamers en tegels. Doordat zij een grote showroom hebben welke vrijwel de gehele week geopend is, wordt er op de locatie ook veel energie verbruikt. Kees Manders van Beerens Roggel B.V. heeft derhalve contact met ons opgenomen om te bekijken wat de opties zijn om enerzijds zijn energierekening drastisch omlaag te krijgen, alsmede te zorgen dat ook het bedrijf een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland.

Voorbereiding en realisatie

Een adviseur van HD Solar is op aanvraag van de klant (vrijblijvend) langsgekomen op zijn adres, om de mogelijkheden te bespreken. Dit is een werkwijze die HD Solar standaard hanteert. Hierdoor krijgt de klant een goed inzicht in het brede assortiment en systemen dat verkrijgbaar is op de markt. De klant heeft zijn wensen op tafel gelegd, waarbij wij een op maat gemaakt systeem hebben geconfigureerd en geoffreerd. Hierbij is rekening gehouden met het verbruik van de klant, de mogelijkheid tot het optimaal opwekken van dit verbruik, ideaal verspreid over de gehele dag. Daardoor is gekozen om het aantal van 180 stuks panelen te verdelen over twee vlakken, 90 stuks georiënteerd op het zuidoosten, alsmede 90 stuks panelen gelegen op het zuidwesten. Hierdoor wordt de piek van het systeem mooi over de dag gespreid, waardoor het net minder zwaar belast wordt en de klant de opbrengst beter over de dag verspreid.

Energie Investerings Aftrek (E.I.A.)

Beerens Roggel B.V. heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van de Energie Investeringsaftrek. Met deze regeling haalt het bedrijf een mooie korting op het systeem, doordat zij 45% van de investeringskosten kunnen aftrekken van de fiscale winst. Ook kunnen zij tegelijkertijd gebruik maken van de K.I.A. (28%) en de normale afschrijving. Dit zorgt voor een besparing die oploopt in de duizenden euro’s. Samen met de energiebesparing op het verbruik, is een dergelijke investering er één met een zeer hoog rendement. De terugverdientijd voor een systeem als dit is vaak slechts 4 á 5 jaar.

Kenmerken

  • Optimale dag opbrengst Meerdere oriëntaties
  • Zeer hoog rendement Snelle terugverdientijd
  • Maximale opbrengst SolarEdge Optimizers

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van 340 Wp van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per 2 panelen.

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×