Adviesgesprek Offerte aanvragen

Stichting Den Heuvel - Alphen

HD Solar verduurzaamt in samenwerking met Van Dijnsen Elektrotechniek het Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen.

Den Heuvel fungeert binnen de gemeente Alphen-Chaam als cultureel centrum. Verschillende verenigingen, stichtingen, bedrijven als particulieren komen bij deze ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. In samenwerking met van Dijnsen Elektrotechniek en Leidekkers-bedrijf vd Kimmenade b.v is dit project gerealiseerd.

Kenmerken

  • Leien dak Solarstell Leihaak
  • Maximale prestaties SolarEdge optimizers
  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Alius Inlegrail

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak. Om dit te monteren wordt dit vastgeschroefd op een Solarstell onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×