Adviesgesprek Offerte aanvragen

Zonnepanelen georiënteerd op meerdere richtingen - Someren

Een strakke en naadloze oplossing voor op uw dak, inlegrails gecombineerd met all black zonnepanelen van JA Solar.

De klant heeft gekozen voor een mooi symmetrisch legplan georiënteerd op meerdere richtingen. Er is gekozen voor de All Black panelen van JA Solar 325Wp met een productgarantie van 12 jaar. Dit zonne-energie systeem is gecombineerd met een SolarEdge omvormer en optimizers zodat ieder paneel onafhankelijk het maximale vermogen kan opwekken. De klant kan hierdoor gemakkelijk de panelen monitoren via de SolarEdge app op telefoon en of tablet.

Kenmerken

  • 38x JA Solar 325Wp 25 jaar productgarantie
  • SolarEdge Power Optimizer Monitoring per paneel
  • Esthetisch Naadloze aansluiting

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 83.1% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Alius Inlegrail

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak. Om dit te monteren wordt dit vastgeschroefd op een Solarstell onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×