Adviesgesprek Offerte aanvragen

Een naadloze onderconstructie met premium zonnepanelen - Nederwetten

Een strakke en naadloze oplossing voor op uw dak, inlegrails gecombineerd met premium zonnepanelen van LG

De naadloze onderconstructie van Alius Energy zorgt er voor dat geen klemmen en schroeven zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een esthetisch zicht in combinatie met de premium zonnepanelen van het merk LG Solar. Deze panelen hebben 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van maar liefst 90,08% na 25 jaar. Dit systeem is gecombineerd met SolarEdge optimizers waardoor de opbrengst door de jaren heen nog verder verhoogd zal worden en haal je het maximale uit het systeem, ook bij eventuele schaduw. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen
  • Esthetisch Volledig zwart systeem
  • Productgarantie omvormer 12 jaar
  • Productgarantie optimizer 25 jaar

Zonnepanelen: LG

Mono kristallijne volledig zwart premium paneel met 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 90.08% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel.

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Alius Inlegrail

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak. Om dit te monteren wordt dit vastgeschroefd op een Solarstell onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×