RENDEMENT

Zonnepanelen zijn een prima investering. Het rendement op een investering in zonnepanelen is veel hoger dan het rendement op een spaarrekening. En omdat moderne A kwaliteit zonnepanelen wel 30 tot 40 jaar meegaan en vele jaren hun hoge opbrengst behouden, hebt u lang profijt van uw investering. Daarnaast is de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren met 80% gedaald. Dit maakt het dus voor bijna iedereen interessant om te investeren in zonnepanelen.

Momenteel is het zelfs extra interessant om deze investering niet uit te stellen. Het is nu namelijk ook voor particulieren en ZZP-ers mogelijk om 21% BTW terug te vragen! De administratieve rompslomp die hier bij komt kijken nemen wij, indien gewenst, graag voor u uit handen.

ONAFHANKELIJK

Met eigen zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van de prijsstijgingen van uw energieleverancier. Volgens het CBS zijn sinds 1998 de energieprijzen voor elektra gemiddeld per jaar met 7% omhoog gegaan. Dit betekent voor u ieder jaar een hogere rekening voor dezelfde hoeveelheid energie.  Als u zelf uw eigen schone en duurzame energie kunt opwekken behaalt u dan ook direct financieel voordeel!

Uw zonnepanelen maken overdag, als het licht is, zonne-energie voor u. Vaak veel meer energie dan u op dat moment nodig hebt – overdag zijn veel mensen immers niet thuis. Uw zonnepanelen leveren dan automatisch hun stroom terug aan het elektriciteitsnet. Uw meter registreert hoeveel stroom u aan het net terug levert. U ziet dus precies wat u verdient! Deze zonne-energie wordt jaarlijks verrekend met uw eindafrekening.

ZONNEPANELEN OP MAAT

Het aantal zonnepanelen wat u nodig heeft wordt gebaseerd op de eigenschappen van het dak, de installatie en de gewenste energieopbrengst. Geen dak is hetzelfde, en ook de omgeving speelt een rol bij het opwekken van zonne-energie. Daarom zullen wij telkens een berekening maken die is gebaseerd op uw situatie, zodat u optimaal rendement kunt behalen uit uw investering.

U kunt bij ons een afspraak maken voor een huisbezoek, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom waar u diverse systemen in werking van dichtbij kunt bekijken. HD Solar heeft zich tot doel gesteld zonnepanelen beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Dus of u nu een groot of een klein dak heeft, wij bekijken graag wat voor u de beste oplossing is.

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!