Adviesgesprek Offerte aanvragen

SolarWatt

In 1998 heeft SolarWatt de glas- en glastechnologie als nieuwe norm voor zonnepanelen ingevoerd. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door de lange levensduur, extreme robuustheid en hoge rendementen.

SolarWatt is Europees marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 300 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON.

SolarWatt is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Middels een hechte samenwerking met BMWi heeft SolarWatt een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd in Duitsland door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd.

De missie van SolarWatt is ‘Power to the people’. Het bedrijf combineert de kerncompetenties op het gebied van energie opwekking: zonne-energie, energiemanagement en zonne-energie opslag. Zo ontstaat er een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid.

Innovatieve en hoogwaardige producten

In 1998 heeft SolarWatt de glas- en glastechnologie als nieuwe norm voor zonnepanelen ingevoerd. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door de lange levensduur, extreme robuustheid en hoge rendementen. Decennialange ervaring en de modernste productienormen zorgen voor topkwaliteit bij elektriciteitsopwekking.

Een intelligente EnergyManager optimaliseert het gebruik van een zonne-energie systeem vanaf het dak. De EnergyManager meet, schakelt en visualiseert alle aspecten van een zonnepanelen installatie en de elektrische apparaten in het huishouden.

 

Kenmerken

  • Glas-Glas paneel Zeer hoog rendement
  • 30 jaar productgarantie De hoogste in de markt
  • All-Risk verzekering 5 jaar gratis
  • Duitse producent Top kwaliteit

Producten die wij van dit merk leveren:

SolarWatt 60M Style 325Wp Mono Percium

Premium glas-glas zonnepaneel van een top fabrikant uit Duitsland.

Download PDF

SolarWatt 365Wp Panel Vision H 3.0 Style

LET OP! BEPERKT LEVERBAAR*

Download PDF

SolarWatt 370Wp Panel Vision H 3.0 Pure

LET OP! BEPERKT LEVERBAAR*

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×