Adviesgesprek Offerte aanvragen

Taylor Solar

Taylor is een jong high-tech bedrijf met als doel meer energie uit zonnesystemen te halen. Taylor ontwikkelt electronica en software, en produceert door middel van sterke internationale samenwerking.

Taylor is spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven. Zij komen uit het hart van “brainport”, een regio bekend bekend door zijn innovativiteit en organisaties als Philips, ASML en NXP.

  • Taylor levert elektronica aan fabrikanten van zonnepanelen
  • Taylor levert gateways en software aan installateurs van zonnesystemen
  • Taylor ondersteunt installateurs met lokale pre- en aftersales serviceteams

Samen bieden zij dakeigenaren de volgende generatie in zonnetechnologie; meer stroom uit hun dak halen en tegelijkertijd real-time inzicht bieden in hun zonnesysteem.

Bij de technologie van Taylor is geen sprake van elektronica die tijdens de installatie per zonnepaneel wordt aangebracht. De oplossing is in het zonnepaneel geïntegreerd en kent daardoor geen rendementsverlies. Het Taylor systeem optimaliseert de opbrengst per cellstring – 3 maal per zonnepaneel – wat niet alleen een rendementswinst tot 20 procent kan betekenen maar ook het gebruik van bypass diodes overbodig maakt en de kans op hotspots elimineert.

Om de kans op brand verder te reduceren, schakelen de zonnepanelen bij oververhitting automatisch uit. Naast het rendement en de veiligheid biedt de optimalisatie per cellstring nog een voordeel: inzicht per cellstring.

Kenmerken

  • Optimalisatie Tot 20% meer vermogen
  • Veiligheid Slechts 1 volt bij uitschakeling van de omvormer
  • Hoog rendement Eigen portaal met zelfbewaking

Producten die wij van dit merk leveren:

DMEGC Taylor - DM370M6

Full black paneel van 370 Wattpiek

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×