Adviesgesprek Offerte aanvragen

SunPower

SunPower is een toonaangevend Amerikaans bedrijf dat constant bezig is met het verbeteren van de technologie van zonnecellen zodat panelen van SunPower altijd een hoog rendement bieden.

SunPower

SunPower is al sinds de jaren 70 bezig met de ontwikkeling van zonnetechnologie. In die jaren werden zonnecellen gebruikt voor satellieten. Dr. Swanson, medeoprichter van SunPower, vond het fascinerend om de technische uitdaging aan te gaan om de cellen kosteneffici├źnter te maken. In april 1985 gaat het bedrijf SunPower officieel van start in Silicon Valley.

Sinds 2005 is SunPower beursgenoteerd en in de jaren daarna gaat de groei gestaag door met de grootschalige productie van zonnecellen met hoog rendement en de opening van een tweede fabriek in de Fillipijnen.

In 2014 ontvangen de zonnepanelen van SunPower een Cradle to Cradle certificering voor duurzame energieprocessen. Dit is het eerste zonne-energiebedrijf dat deze onderscheiding ontvangt.

SunPower blijft innoveren voor wat betreft zonnetechnologie en zorgt er voor dat SunPower zonnepanelen een hoog rendement leveren.

Kenmerken

  • Innovatie Constant in ontwikkeling
  • Maxeon celtechnologie Gepatenteerde technologie
  • Hoog rendement
  • Cradle to Cradle Duurzaam productieproces

Producten die wij van dit merk leveren:

SunPower Performance 6 Full Black 415Wp

Premiumpaneel van een topfabrikant met een zeer hoog vermogen.

Download PDF

SunPower MAXEON 420Wp Black

Premiumpaneel van een topfabrikant met een zeer hoog vermogen.

Download PDF

SunPower MAXEON 430Wp

Premiumpaneel van een topfabrikant met een zeer hoog vermogen.

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×