Adviesgesprek

Meyer Burger

Een fabrikant met zijn roots in Zwitserland en Duitsland

Er bestaan veel fabrikanten in zonnepanelen maar Meyer Burger is anders. Zij onderscheiden zichzelf dankzij de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Deze technologie hebben zij verder ontwikkeld en efficiënter gemaakt. Hun ingenieurs hebben daarbij verschillende siliciumlagen met elkaar gecombineerd en zo een unieke celstructuur gecreëerd.

De HJT-cellen van Meyer Burger nemen duidelijk meer zonne-energie op dan de traditionele cellen. Daarenboven stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel. En dat ook bij weinig zonlicht, bijvoorbeeld wanneer het bewolkt is.

De verbinding van de cellen door onze gepatenteerde SmartWire-technologie (SWCT™) zorgt voor nog meer efficiëntie. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen hierbij de schaduwwerking op de zonnecellen met tot wel 30%. De zonnepanelen nemen op deze manier meer energie op en produceren langer stroom. Dit zorgt voor een merkbaar meer vermogen per oppervlak op het dak.

SWCT™ verbetert ook de stabiliteit van de cellen en zorgt ervoor dat de zonnepanelen minder gevoelig zijn voor microscheuren, één van de meest voorkomende oorzaken van energieverlies bij zonnepanelen.

Kenmerken

  • Maximale elegantie Ontworpen in Zwitserland geproduceerd in Duitsland
  • Maximale garantie 92% vermogensgarantie na 25 jaar
  • Maximaal vermogen 20% meer opbrengst door N-type zonnepanelen

Producten die wij van dit merk leveren:

Meyer Burger 385Wp Full Black

Kwalitatief Europees paneel met een zeer hoog rendement

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×