Adviesgesprek Offerte aanvragen

LG

LG Electronics produceert een hoge kwaliteit zonnepanelen met een mooie vormgeving en een hoge opbrengst. De full black panelen zijn volledig zwart wat voor een esthetische vormgeving op uw dak zorgt.

LG Electronics

LG Electronics, Inc (LG) is een wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG bestaat uit vier business units – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Energy Solutions.

LG Electronics is een stap vooruit op het gebied van milieuvriendelijke zonne-energie. In 2008 heeft het bedrijf de leus ‘Life’s good when it’s green’ aangekondigd.

Na 20 jaar research is LG in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn begonnen. Het bedrijf hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Technologische innovatie is van groot belang voor de groei van hernieuwbare, duurzame energie, en LG Solar helpt daaraan mee. Na meer dan 30 jaar lang kwalitatief onderzoek naar zonne-energie, introduceert LG Solar een modelreeks geavanceerde zonnepanelen.

Het bedrijf heeft het gebruik van schadelijke stoffen in de productieprocessen strikt geëlimineerd en deze inspanningen zijn erkend door TÜV Rheinland van Europa en UL van de VS.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. Deze panelen hebben dan ook een hoogwaardige afwerking en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. LG hanteert een distributiebeleid waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld.

Kenmerken

  • Premium kwaliteit De beste kwaliteit
  • Hoge opbrengst Tot wel 370Wp!
  • Goede garanties Standaard 25 jaar
  • Full Black panelen Esthetisch verantwoord

Producten die wij van dit merk leveren:

LG NeON H 375Wp Full Black

Premium zwart paneel van een top fabrikant met een uitermate hoog vermogen

Download PDF

LG NeON H 380Wp

Premium paneel met witte backsheet van een top fabrikant.

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×