Adviesgesprek Offerte aanvragen

Hyundai

Hyundai Energy Solutions lanceerde in 2004 haar activiteiten op het gebied van hernieuwbare energie en heeft zich stevig gepositioneerd als leverancier van totaaloplossingen voor zonne-energie.

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions levert voornamelijk zonnepanelen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Sinds 2012 beschikken ze over het grootste R&D-centrum op het gebied va zonne-energie in Korea. Hierdoor kan Hyundai tier-1 zonnepanelen produceren. Hyundai past PERC-shingled-batterijtechnologie toe om ultrahoge efficiëntie en betere prestaties bij lage zonnestraling te garanderen. Bovendien maximaliseert deze technologie de installatiecapaciteit in een beperkte ruimte.

Hyundai is een globaal bedrijf met een sterke financiële achtergrond, hierdoor kunnen ze 25 jaar garantie geven op de aangeboden zonnepanelen. Op dit moment kan Hyundai Energy Solutions met trots zeggen dat ze fotovoltaïsche producten van hoge kwaliteit leveren aan meer dan 3.000 klanten wereldwijd.

Kenmerken

  • Shingled technologie Maximaliseert installatiecapaciteit
  • Gehard glas & frame Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Wereldwijd merk 25 jaar garantie

Producten die wij van dit merk leveren:

VG HiE-S400 Full Black

Hyundai panelen op basis van Shingled cells technologie

Download PDF

VG HiE-410Wp Black Frame White Backsheet

Hyundai panelen op basis van Shingled cells technologie

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×