Adviesgesprek Offerte aanvragen

Aiko

AIKO is een wereldwijd leidend technologiebedrijf voor duurzame energie, met de focus op R&D en productie van PV en geïntegreerde oplossingen voor energieopwekking, opslag en gebruik.

Het Aziatische bedrijf AIKO Solar, met hoofdkantoor in China, ontwikkelt en produceert innovatieve PV-technologieën. AIKO is toonaangevend producent van zonnewafers en lanceerde begin 2023 haar eerste eigen AIKO-zonnepanelen. Het aanbod hoogwaardige zonnepanelen is gericht op efficiëntie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie.


Modules van AIKO Solar

Uitgerust met geavanceerde, in eigen huis ontwikkelde zonnecellen en de nieuwste technologie, bereiken de fotovoltaïsche modules van AIKO een vermogen tot 470 Wp en zijn daarom bijzonder efficiënt. Hun bijzondere kenmerk is het hoge rendement van ruim 23% en hun bestendigheid tegen omgevingsinvloeden. Ook de esthetiek van de modules is uniek op de markt, aangezien de zonnepanelen van AIKO geen contacten aan de voorzijde hebben.

Met de All Back Contact-technologie (ABC-technologie) introduceert AIKO een nieuwe technologie op de fotovoltaïsche markt. De innovatieve cellen van de AIKO-modules hebben geen contacten aan de voorzijde, waardoor schaduwvorming geen probleem meer is. Het risico op hotspots wordt sterk verminderd, waardoor de veiligheid en een lange levensduur worden gegarandeerd. Dankzij het ontbreken van contacten aan de voorzijde van de zonnecel hebben de AIKO zonnepanelen een volledig zwart design, wat ze esthetisch aantrekkelijk maakt.

Alle zonnepanelen van AIKO (glas/glas modules en glas/folie modules) maken gebruik van de N-type ABC technologie. De fabrikant biedt twee verschillende series aan: de Black Hole-serie en de White Hole-serie. Het verschil daartussen is de folie aan de achterkant: de Black Hole-modules zijn volledig zwart, terwijl de White Hole-modules een witte folie aan de achterkant hebben.


Technologische innovaties van AIKO Solar

AIKO Solar staat voor technologische vooruitgang en innovatie. AIKO werkt sinds 2009 aan de ontwikkeling van zonnecellen. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling geeft de fabrikant al meer dan 10 jaar vorm aan de zonnemarkt. We moeten AIKO Solar dankbaar zijn voor de introductie van bekende celtechnologieën zoals PERC-cellen en bifaciale cellen.

Met haar technologieën verbetert AIKO de lichtabsorptie van een module. Dankzij de geoptimaliseerde celstructuur kan zonlicht efficiënter worden omgezet in elektrische energie; het rendement van de zonnepanelen en hun rendement per m2 nemen toe.
Zonnepanelen van AIKO zijn bovendien bijzonder hittebestendig. De fabrikant maakt gebruik van speciale materialen en constructietechnieken, waardoor de zonnepanelen minder gevoelig zijn voor vermogensverlies bij hoge temperaturen.


Kenmerken

  • Minimale degradatie 88,85% vermogensgarantie na 30 jaar
  • Maximaal vermogen 23% efficiëntie
  • ABC technologie Garandeert opwekking over volledig celoppervlak

Producten die wij van dit merk leveren:

Aiko Solar 450Wp glas-folie

N-Type ABC Black Hole Series 23% efficiëntie met 88,85% vermogensgarantie na 30 jaar en 15 jaar productiegarantie.

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×