Er zijn veel goede merken, kies voor kwaliteit!

Een zonnepaneel is de belangrijkste keuze bij het aanschaffen van een zonnestroom-systeem. Zonnepanelen liggen een zeer lange periode op uw dak en dienen u ook nog na 25 jaar van stroom te voorzien. Bovendien zijn de zonnepanelen het grootste gedeelte van de investering. Garanties bieden houvast, maar alleen als de zonnepanelen van een transparante en financieel degelijke leverancier komen. De keuze is enorm. Er zijn heel veel goede fabrikanten met uitstekende panelen, maar er zijn evenzoveel B en C- kwaliteit panelen op de markt van fabrikanten die nog geen 3 jaar op de markt zijn.

Wat zijn A-merken fabrikanten?

A-merken zijn merken met een jarenlange goede reputatie, met een eigen R&D-afdeling en goede kwaliteitscontrole.  Fabrikanten die wij aan  onze klanten adviseren zijn zg. Tier 1 producenten.  Bij voorkeur producenten die het gehele productieproces voor hun eigen rekening nemen.

Altijd het hoogste vermogen

Wij bieden onze klanten altijd de nieuwste panelen met het hoogste vermogen. Door landelijk inkoop krijgen we de beschikking over de nieuwste typen panelen, zo koop u altijd de best mogelijk techniek die op dat moment beschikbaar is.