LG Electronics

LG Electronics, Inc (LG) is een wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG bestaat uit vier business units – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Energy Solutions.

LG Electronics is een stap vooruit op het gebied van milieuvriendelijke zonne-energie. In 2008 heeft het bedrijf de leus ‘Life’s good when it’s green’ aangekondigd.

LG is van plan om de uitstoot van broeikasgassen bij gebruik van producten met 30 miljoen ton per jaar te verminderen en met 150,000 ton tegen het jaar 2020. Het bedrijf heeft het gebruik van schadelijke stoffen in de productieprocessen strikt geëlimineerd en deze inspanningen zijn erkend door TÜV Rheinland van Europa en UL van de VS.

Na 20 jaar research is LG in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn begonnen. Het bedrijf hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. Deze panelen hebben dan ook een hoogwaardige afwerking en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. LG hanteert een distributiebeleid waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld.

LGE-325-330 N1K-V5 Neon2 black