Het in 2005 opgerichte Taiwanese bedrijf Gintech heeft meer dan 1.500 werknemers en staat gerangschikt als nummer 7 van de top zonnecelfabrikanten van de wereld. Gintech is continu bezig met het vergroten van de opbrengsten en efficiëntie van hun producten.  De hoogwaardige A-klasse zonnecellen zijn geselecteerd door grote zonnepaneelfabrikanten als bijvoorbeeld Sharp, Yingli, Renesola en Conergy. Vanuit het distributiecentrum levert het bedrijf haar producten aan bedrijven over de hele wereld.

Gintech heeft nu een eigen zonnepaneel in productie. Door de eigen zonnecellen te gebruiken, is de toeleveringsketen korter gemaakt, zijn kosten uit het productieproces gestript en is er een aantrekkelijke prijs gesteld. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De productielijnen, kwaliteitssystemen en arbeidsomstandigheden zijn allemaal eerste klas, en alle componenten ondergaan een streng selectie-, productie- en testproces.

Gintech zonnepaneel

Gintech zonnepaneel

De panelen hebben een fraai uiterlijk en zijn voorzien van een antireflectie film van homogene kleur waarbij schitteringen tot een minimum beperkt worden.

Er wordt continu geïnvesteerd in de technische kant van de productie van Gintech zonnepanelen. Het bedrijf werkt met een van de meest geavanceerde productieprocessen en blijft dit steeds vernieuwen. Ook blijven ze hun teams met gespecialiseerde mensen uitbreiden en samen met onderzoeksinstituten verbeteringen doorvoeren.

Kenmerken

  • Kwaliteitssystemen gecertificeerd volgens ISO 9001: ISO/TS 16949
  • De celefficiëntie van de Gintech Diamond reeks is groter dan het marktgemiddelde
  • Gerangschikt als ‘Top 7 zonnecelfabrikant’ van de wereld in 2012 door Solarbuzz
  • 1.500 werknemers wereldwijd
  • Had eind 2013 in totaal 3 GW aan zonnecellen geproduceerd
  • Ontving de Occupational Safety Recognition Award. De 10-jarige erkenningsprijs is de hoogste eer in de industrie en de eerste onder de branchegenoten in de zonnepanelenindustrie.

Datasheet_GintechPoly