EGing Photovoltaic Technology Co. Ltd is een gerenommeerd Chinees bedrijf dat opgericht is in 2003. Het is een hightech bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek naar en ontwikkeling, fabricage en verkoop van fotovoltaïsche producten.  Het bedrijf werkt volgens een verticaal geïntegreerd systeem, wat inhoudt dat het hele productieproces van zonnepanelen (ingots, wafers, cellen, modules en verpakking) onder één dak plaats vindt. Dit heeft als voordeel dat er strenge kwaliteitscontroles zijn, optimale voorraadbeheersing en kostenbesparing.

Eging heeft een productiecapaciteit van 1 GW mono-en poly- silicium zonnepanelen per jaar. Eging, de Shanghai Jiao Tong Universiteit en de Jiang Su Universiteit hebben gezamenlijk een onderzoeksinstituut opgericht. Hierdoor hebben ze een sterke R&D afdeling met veel professionals in de zonnepanelen sector. Ze hebben al meer dan 170 patenten op zonne-energie producten. Door constante ontwikkeling blijven zonnepanelen verbeterd worden. Eging PV is een bekend merk op de wereldwijde zonnepanelenmarkt geworden.

EGing staat aan de top van de markt in PV installaties.  Het heeft diverse kwaliteitscertificaten, zoals ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en QC080000. Verder is het bedrijf gecertificeerd door internationale organisaties als CGC, TüV, IEC, VDE, MCS en UL.