Easy Roof is een product van een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in indak-systemen voor PV installaties. Easy Roof Evolution is zeer snel en eenvoudig te monteren in vergelijking met andere montage systemen die in het dak geïntegreerd zijn. Het kan snel en makkelijk op ongebruikelijke dakvormen gelegd worden, het hoeft niet ter plaatse op maat te worden gemaakt.

De moduleklemmen zitten met slechts een schroef vast en de platen aan de bovenkant zijn al geïntegreerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van omvangrijke rails, waardoor het licht in gewicht is en makkelijk te hanteren.

Een ander voordeel is dat de modules individueel vervangen of verwijderd kunnen worden, zonder de rest van de matrix te verwijderen. De modules passen naadloos in het dak, waardoor het ook nog esthetisch verantwoord is.

Easy Roof Evolution voldoet aan de strenge Britse en Europese normen en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Het is 100% recyclebaar, gedurende de productie en aan het einde van de levensduur, dus milieuvriendelijk.

Voor meer informatie: www.en.irfts.com