Zonnepanelen incl. thuisbatterij

  • Voorzien van een volledig groen systeem en klaar voor de toekomst
  • BTW vrij met een dynamisch energiecontract
  • Minimaliseren van netafhankelijkheid

Het combineren van zonnepanelen met een thuisbatterij is een keuze voor huishoudens die hun energieverbruik willen optimaliseren en meer controle willen hebben over hun energievoorziening. Deze combinatie biedt verschillende voordelen, zowel financieel als ecologisch. Hier is een overzicht van hoe dit werkt en wat je kunt verwachten:

Voordelen van zonnepanelen met thuisbatterij

Zelfvoorzienendheid: Met zonnepanelen genereer je je eigen elektriciteit, en met een thuisbatterij kun je deze energie opslaan voor gebruik wanneer de zon niet schijnt, zoals ’s nachts of op bewolkte dagen.

Kostenbesparing: Door je eigen energie op te slaan en te gebruiken, kun je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Vooral als je elektriciteit gebruikt tijdens piekuren wanneer tarieven hoger zijn, kan een batterij je helpen besparen.

Onafhankelijkheid van netstoringen: Een thuisbatterij kan dienen als back-up tijdens stroomuitval. Hierdoor kun je essentiële apparaten blijven gebruiken, zelfs wanneer er geen elektriciteit van het net beschikbaar is.

Duurzaamheid: Door gebruik te maken van zonne-energie en je energieverbruik te optimaliseren, verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamer milieu.

Slimme energiebeheer: Moderne thuisbatterijen en zonnepanelenystemen komen vaak met slimme energiebeheertools die je helpen je energieverbruik en opslag te optimaliseren, bijvoorbeeld door energie te gebruiken op het meest voordelige tijdstip.

Waarom zonnepanelen incl. thuisbatterijen?

  • Maximaliseren van eigen consumptie

  • Verlagen van teruglevering

  • Back-up bij stroomstoring

Wist je dat onze adviseurs gewoon vrijblijvend bij je langs komen? Het kost je slechts 1,5 uur!

Vragen over onze mogelijkheden?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan