Veldhoven

Hurkmans Veldhoven

  • Oost-west ligging
  • Maximaal vermogen
  • Energie neutraal

Deze 216 zonnepanelen bij Hurkmans in Veldhoven zijn gecombineerd met SolarEdge omvormers, inclusief één S1000 optimizer per 2 zonnepanelen. Door deze combinatie is de klant verzekerd dat de zonnepanelen het maximale vermogen behalen en er maximaal wordt opgewekt. De monitoring via de “MySolarEdge” app vindt ook plaatst per 2 zonnepanelen.

Naast het maximaliseren van de het opwekken van zonne-energie, staat SolarEdge ook voor veiligheid.

  • Detectie en preventie van vlamboogfouten
  • Ingebouwde temperatuurbewaking
  • Bewaking op paneelniveau
  • SafeDC™ (gelijkspanning wordt verlaagd tot een aanraakveilig niveau bij storingen of bij uitschakeling van de omvormer)

Zonnepanelen: Ja Solar 420Wp White Backsheet glas-glas

Een N-type bifacial glasglas paneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een witte backsheet met zwart frame. JA Solar geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormers: SolarEdge SE25K met 1 SolarEdge S1000 optimizer per 2 panelen. 

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagesysteem: Sunbeam

Naast de plaatsing van panelen op de loods, zijn er ook panelen geïnstalleerd op een plat dak. Voor de onderconstructie hiervan is gekozen voor Sunbeam. Deze Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting.

Vragen over onze mogelijkheden?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan