Nuenen

Battery-ready PV-systeem

  • SolarEdge Home Hub
  • Glas-glas zonnepaneel
  • Aelex Inlegrail

De klant heeft gekozen voor een systeem wat volledig klaar is voor een toekomstige batterij. Door de combinatie van de geplaatste SolarEdge energiemeter en de SolarEdge Home Hub omvormer kan er gemakkelijk een DC-DC batterij-oplossing geplaatst worden op een later moment. Met deze SolarEdge Energiemeter geeft het de klant real-time inzicht in zijn energieverbruik. De meter is geschikt als vermogensregeling en als voorbereiding op de SolarEdge Home producten, zoals de SolarEdge Home Batterijen of de SolarEdge EV-lader.

Naast de omvormer is een kwaliteitspaneel met N-Type ABC technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen gekozen. Het Aiko Solar glasglas paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. AIKO geeft 25 jaar productgarantie en 88,85% vermogensgarantie na 30 jaar.

Zonnepanelen: Aiko Solar 445Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met N-Type ABC technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen. Het glasglas paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. AIKO geeft 25 jaar productgarantie en 88,85% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE10K Home Hub met SolarEdge optimizers, inclusief SolarEdge energiemeter

Omvormer van SolarEdge biedt de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Aelex inlegrail zwart

Standaard geleverd met 10 jaar productgarantie. De rail zorgt voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Vragen over onze mogelijkheden?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan