Someren

Combinatie vrije veld en schuin dak

  • SolarEdge met optimizers
  • SolarEdge energiemeter
  • Voorbereid op de toekomst

In totaal zijn 70 Jinko Solar zonnepanelen geplaatst, zowel schijn dak als een vrije veldopstelling. Iedere 2 zonnepanelen zijn gecombineerd met 1 SolarEdge optimizer waardoor monitoring per 2 zonnepanelen plaats vind. Daarbij is een SolarEdge energiemeter geplaatst waardoor de huiseigenaar real-time inzicht krijg in zijn energieverbruik. Deze meter is ook geschikt als vermogensregeling en als voorbereiding op de SolarEdge Home producten, zoals de SolarEdge Home batterijen of de SolarEdge EV-lader.

Voor het montagepakket is gekozen voor Aelex inlegrail waardoor dit een strakke en naadloze aansluiting op de zonnepanelen creëert. De zonnepalen zijn in het vrije veld op steigerpalen gemonteerd.

Zonnepanelen: Jinko Solar 440Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met N-Type technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE30K met SolarEdge S1000 optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Aelex inlegrail zwart

Standaard geleverd met 10 jaar productgarantie. De rail zorgt voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Vragen over onze mogelijkheden?

Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan