HD Solar plaatst 26 LG panelen op woonhuis in Rosmalen

HD Solar heeft 26 geïntegreerde LG zonnepanelen geplaatst op villa in Rosmalen.

HD Solar heeft 26 geïntegreerde LG zonnepanelen geplaatst op villa in Rosmalen.

Afgelopen week heeft HD Solar 26 LG 300 Wp mono full black panelen geplaatst op een dak in een nieuwbouwproject in Rosmalen, genaamd Maliskampsehoeve. De panelen zijn geïntegreerd in een leiendak, waardoor het geheel een mooi strak beeld vormt.

De villa behoort tot een kleinschalig project van drie kwalitatief hoogwaardige vrijstaande woningen, met een landelijke uitstraling en karakter. Direct grenzend aan de woningen komt een ecologische zone, die aansluit op het natuurgebied de Stapstenen Groote Wetering.

Bij dit project is ervoor gekozen duurzame woningen, met maximale energiezuinigheid. Er is gebruik gemaakt van duurzame, eerlijke materialen, die onderhoudsvriendelijk van aard zijn. Maximale energiezuinigheid wordt bereikt door de installatie van een Brine-warmtepomp voor de verwarming van de woning.