De bijeenkomst van Zummere Power en HD Solar op 6 mei 2014.

De bijeenkomst van Zummere Power en HD Solar op 6 mei 2014.

Zummere Power gaat voor de derde keer met een gezamenlijk inkooptraject voor zonnepanelen van start. De informatieavond voor dit derde traject zal op woensdag 10 juni a.s. om 20.00 uur plaatsvinden op de bedrijfslocatie van HD Solar, Vaartje 60 in Someren-Eind.

Zummere Power heeft ook dit jaar weer een aantal gesprekken met diverse lokale aanbieders gevoerd en wederom is HD Solar, qua prijs en qua kwaliteit als beste uit de bus gekomen. Tijdens het traject van vorig jaar hebben zo’n 30 personen deelgenomen aan de informatieavond en een groot deel daarvan heeft ook daadwerkelijk de stap gezet om zonnepanelen te plaatsen op zijn of haar woning of bedrijfspand. Veel Somerenaren zijn op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun energieverbruik en -productie. Door samen te werken in een coöperatie kunnen er grote inkoopvoordelen behaald worden.

ZummerePower is een Somerense energiecoöperatie van, voor en door Somerense burgers en bedrijven opgericht in 2013. De slogan van de coöperatie is: ‘ZummerePower, samen en energiek op weg naar een duurzaam zelfvoorzienend Someren.’
Het doel is om samen met anderen te werken aan een volledig energieneutraal Someren in 2050. Dit doen ze door aan de ene kant bewuster om te gaan met energieverbruik en aan de andere kant zelf duurzame energie te produceren.

 

Aanmelden voor de informatieavond kan via: www.zummerepower.nl