meermetminderMeer Met Minder staat voor meer kwaliteit van wonen met minder energie en woonlasten. Meer Met Minder is een initiatief van Bouwend Nederland, Energie-Nederland en Uneto-VNI en ondersteunt woningeigenaren bij het nemen van energiebesparende maatregelen, waardoor hun wooncomfort toeneemt en hun energierekening daalt.

Meer Met Minder is een landelijke aanpak, die breed gedragen wordt door consumentenorganisaties en brancheverenigingen. Doel is de markt voor energiebesparing te ontwikkelen, door vraag en aanbod te faciliteren. HD Solar heeft zich aangesloten bij Meer Met Minder als aanbieder van duurzame energie-oplossingen.

De integrale Meer Met Minder-aanpak begint altijd met het laten opstellen van een Maatwerkadvies Energiebesparing. Dit advies geeft u gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden die het best passen bij uw woning. HD Solar is gecertificeerd om dit Maatwerkadvies voor u op te stellen.

Door energie te besparen én daarnaast energie op te wekken met behulp van zonnepanelen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis erg comfortabel én gezonder. Want energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden. In de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan leiden.

HD Solar werkt nauw samen met een pannendekkersbedrijf dat voor u uw dakisolatie kan optimaliseren.

Voor meer informatie: www.meermetminder.nl