Ik investeer slimIn samenwerking met SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting), de Rijksoverheid, de Rabobank en ASN Bank is de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Dit is een lening voor particuliere huiseigenaren die in een bestaande woning wonen. Met deze lening willen de partijen woningeigenaren stimuleren om energiebesparende maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld door het huis beter te isoleren en/of installaties te plaatsen die er voor zorgen dat er zuiniger met energie wordt omgegaan of die energie opwekken. Denk daarbij aan gevel-, dak- en vloerisolatie, hoogrendementsbeglazing, isolerende deuren en gevelpanelen, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen.

Met de Energiebespaarlening kunt u de kosten om uw woning energiezuiniger te maken spreiden over maximaal 10 jaar. Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente. De besparing op de energiekosten kan net zo hoog of hoger zijn dan de kosten van de lening. Dit is o.a. afhankelijk van uw verbruik.

Voor meer informatie: www.ikinvesteerslim.nl.