Reviews2017-10-03T13:10:23+00:00

Beoordelingen HD Solar

9,1 met 54 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,2
  • 9,1
  • 9,2
  • 9,1

Beoordeeld door: Ad

21-11-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Annie en Piet

16-11-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Rustig uitleg gekregen en als we het niet begrijpen weer netjes uitleggen. Afspraken goed na gekomen.
Over ieder tevreden. De jongens die de zonnepanelen hebben gelegd wekte snel en alles netjes opgeruimd. Ook tevreden over de elektricien.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Twan

16-11-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Goed advies, vakkundig gelegd en na de installatie meteen stroom aan het opwekken.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: PIET

13-11-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
We zijn zeer tevreden alles netjes afgewerkt fijne werkmensen , en snelle montage!!!!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Ans

12-11-2018
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Fijne samenwerking tussen ZummerePower en HD Solar. Via mail contact en enthousiaste installateurs. Mooi om te zien dat jullie jonge professionals aan het werk hebben.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans

07-11-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Afspraken worden nagekomen, vlotte montage en prima afwerking

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Bert

07-11-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Na de montage van de panelen was ik niet helemaal tevreden en is na dat ik gebeld had zeer snel en naar tevredenheid opgelost.
Ik beveel HD Solar zeker aan door dat de levering van de panelen en montage geheel in eigen beheer gebeurt door eigen monteurs.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: René

06-11-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Keurig alles is volgens afspraak afgehandeld.
De elektricien heeft ruime en duidelijke uitleg gegeven. Alle restmaterialen zijn ook keurig en netjes opgeruimd.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jean-louis

06-11-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer te spreken over de service en de werkwijze van zowel de personen welke de zonnepanelen geplaatst hebben als ook zeker de electricien. Zij allen hebben topwerk geleverd !!!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Sing

27-10-2018
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Goed en nog moeite doen om opdracht te krijgen
Concurrerend aanbod en levering vlg afspraak

Bereikbaarheid per telefoon kan beter
Heb wel moeite moeten doen om u aan de lijn te krijgen

Als contact dan prima, maar in bereikbasrheid laat hd wel wat kansen liggen

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Ivo

09-10-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Na het vergelijk van verschillende aanbieders gekozen voor HDSolar. Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geregeld. Zeer tevreden!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Harry

06-10-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Alleen maar een levering van betonvoeten voor zonnepanelen. Dat ging allemaal prima.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Toon

05-10-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Heel goed tevreden,zeker voor de monteurs op het dak.En ook voor de elektricien,mooi en goed werk geleverd.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: René

05-10-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Alles verliep zeer vlot van adviesgesprek t/m plaatsing. Inmiddels enkele maanden het systeem in bedrijf en de verwachte opbrengsten zijn ruim overtroffen. Kortom, ik ben zeer tevreden en raad deze partij absoluut aan.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim

02-10-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben er zo een die geen tienen geeft. In dit geval toch gezondigd en een tien voor service gegeven. Nadat we op basis van het eerlijke adviesgesprek groen licht hadden gegeven op de offerte, kwam de service meteen op gang. Enexis meldde zich en plaatste de gratis slimme meter; Energiedirect meteen daarna met de uitnodiging ons maandbedrag te verlagen; en verderop in het traject ook de BTW-regelkundige, die dat stuk voor zijn rekening nam. Niets voor hoeven doen! Ging vanzelf.
Op de dag van de plaatsing kwam de door HD-Solar ingeschakelde electromonteur die vakwerk leverde, later gevolgd door het team van HD-solar dat in korte tijd de 17 panelen plaatste. Intussen volgen we via de app de prestaties van onze LG-panelen.
We vonden HD Solar via een tevreden klant. We zijn dat nu ook en bevelen hen met overtuiging aan!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Henny

02-10-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Prijs > kwaliteit top, Nette account manager, duidelijk, goede uitleg, behulpzaam.
Medewerkers die de panelen hebben gelegd, perfect netjes en goed advies.
aansluiten van de zonnepanelen, ook hier duidelijk, net werk geleverd. een perfect team.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: P.J.

02-10-2018
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Snel en goed geregeld, van gesprek-offerte t/m oplevering.
Snelle en nette montage, dat mag gezegd worden.
Heel goed tevreden.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Annemieke

01-10-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Via onze zoon Stefan zijn wij bij jullie terecht gekomen en wij moeten zeggen het was fijn om met jullie samen te werken daarvoor onze hartelijke dank

Ik zou HD Solar aanbevelen!