Reviews 2017-10-03T13:10:23+00:00

Beoordelingen HD Solar

9,3 met 27 beoordelingen
  • 9,3
  • 9,4
  • 9,2
  • 9,4
  • 9,3

Beoordeeld door: Jurgen

20-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel. Geweldige kwaliteit van de panelen. Wij zijn er erg blij mee.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: H

19-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel. Geweldige kwaliteit van de panelen. Wij zijn er erg blij mee.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Mien

18-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zoals hierboven aangegeven in rapportcijfers.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Rene

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zoals hierboven aangegeven in rapportcijfers.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Guido

27-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering, uitstekende kwaliteit en zeer concurrende prijs!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans

09-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Alles keurig geïnstalleerd. Nette monteurs van HD Solar en een elektricien die weet wat er moet gebeuren. Goede onderlinge samenwerking.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter

11-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Mijn installatie bestaat uit 22 Solar Frontier panelen met Solar Edge omvormer en Solar Edge optimizers. Ondanks dat een deel van de panelen (8 stuks) op het oosten geplaatst werd behaalt de installatie van de 3.740 WP een rendement van 97 % over 2 jaar. Ik ben dan ook meer dan tevreden.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jasper

02-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over de ervaring die ik heb gehad met HD Solar uit Someren. Ze zijn erg behulpzaam en willen je niet iets verkopen en wegwezen. Ze zijn sterk in advies en belichten de positieve en negatieve aspecten over de gehele installatie. Ze zijn klantvriendelijk en elke vraag wordt beantwoordt. Je voelt je geen zeikerd als je op vragen terug komt die toch niet duidelijk zijn.
De installatie werd vakkundig uitgevoerd. Het waren nette werklui. Dat zag je aan de manier van werken, communiceren maar ook gewoon hoe de werkbus er van binnen uit zag.
Ook de financiële afwikkeling met de belastingdienst wordt uit handen genomen.
Top gedaan HD Solar.
Voor een eventueel volgend project zal ik jullie zeker aanbevelen.
Ik ben bij jullie terechtgekomen via de onafhankelijke mensen van Slim wonen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Lilian

02-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Het begon al goed met de informatie tijdens het (verkoop) gesprek. No-nonsense en doen wat er beloofd werd. Ondanks dat ik vaak belde met vragen, was iedereen altijd vriendelijk en werd er ook de tijd genomen voor me. Met de jongelui die de panelen legden hadden we ook een klik. Hardwerkende gasten die ruim op tijd aanwezig waren. Eerst beginnen met werken en toen pas koffie die ik al klaar had, duidelijk uitleggen wat ze hebben gedaan en beleefd waren. Ook de elektricien was geen flauwe gast en heel deskundig. Totaalplaatje klopte dus helemaal! Wij zijn blij.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Toon

29-09-2017
8,4

Beschrijf uw ervaring:
GOED.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: John

28-09-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed, en een gewldig team dat bij ons de panelen heeft gelegd. deze hadden een goede samen werking/
renee heeft alles goed verzorgd.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Annelies

27-09-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Een hele prettige samenwerking ervaren. In overleg werden de panelen geplaatst in het intakegesprek; het oog wil ook wat. Kortom; zeer positieve ervaring.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: H

05-07-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Na het bekijken van diverse bedrijven kwam ik uit bij hdSolar. Een deskundig iemand kwam de situatie opnemen met een gesprek die niet alleen vertelde maar ook luisterde. De keuze was snel gemaakt. Op de afgesproken dag kwam er een vakkundige ploeg mensen die ook plezier in het werk hadden. Ook een professionele electro man. Met alle geduld werden de panelen en toebehoren gelegd. Het is een aanrader om met HD Solar in zee te gaan.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Fred

04-05-2017
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Een perfecte service heb ik ervaren. Afspraken werden goed nagekomen en een super snelle en goede installatie.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jacqueline

01-05-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Top, ook de nazorg/service!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Theo

24-04-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over HD Solar
goed advies
goed personeel
alles netjes afgewerkt

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Bert

23-04-2017
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Het traject is nog niet helemaal afgerond (het papierwerk is nog in volle gang), maar tot heden super.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Sies

21-04-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Kundige en vriendelijk moneus. Laten alles erg netjes achter.

Ik zou HD Solar aanbevelen!