Reviews 2017-10-03T13:10:23+00:00

Beoordelingen HD Solar

9,2 met 34 beoordelingen
  • 9,2
  • 9,4
  • 9,1
  • 9,2
  • 9,1

Beoordeeld door: Mike

18-05-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Via mensen uit de buurt kreeg ik de tip om contact op te nemen met HDSolar. In de showroom geweest, panelen en omvormers bekeken en een goed advies ontvangen. Op afgesproken datum en tijd zijn de panelen geplaatst. 1 paneel lag te lang in de schaduw. Contact gehad om deze te verleggen. Dat was geen probleem en nu heb ik optimaal rendement van mn panelen. Ik raad HDSolar zeker aan. Goede service, advies en monteurs!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Ger

07-05-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Heel fijn bedrijf. Goede voorlichting en kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering en plaatsing. Zeer prettig montageteam met leuke gemotiveerde medewerkers. Goede uitleg en supersnel en netjes geplaatst. Heel erg tevreden!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank

01-05-2018
9,8

Beschrijf uw ervaring:
Zeer positief. Van eerste info tot advies op locatie. De installatie en afhandeling was zeer snel en netjes. Ook de nazorg omtrent teruggave BTW was zeer goed geregeld. Precies wat ik zocht omdat ik geen zin had in een onduidelijke papierwinkel. Dus nogmaals dank!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Leo

16-03-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Goede voorlichting
super montage de jongens hadden er echt zin in en waren goed gemotiveerd.
afspraken worden goed nagekomen.
voor ons een topper

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Guus

13-03-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Goede prijs en goede installateurs
Heel tevreden !!👍

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Mike

01-03-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Vandaag 1 jaar onze panelen.
Beloofd werd 90% rendement.
Het werd ruim 97%!
Top installatie.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: P

21-02-2018
4,4

Beschrijf uw ervaring:
Problemen worden niet opgelost. Na klachten over een niet weekend paneel na diverse telefoontjes nog steeds niemand gezien.

Ik zou HD Solar niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jurgen

20-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel. Geweldige kwaliteit van de panelen. Wij zijn er erg blij mee.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: H

19-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel. Geweldige kwaliteit van de panelen. Wij zijn er erg blij mee.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Mien

18-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zoals hierboven aangegeven in rapportcijfers.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Rene

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zoals hierboven aangegeven in rapportcijfers.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Guido

27-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Snelle levering, uitstekende kwaliteit en zeer concurrende prijs!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans

09-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Alles keurig geïnstalleerd. Nette monteurs van HD Solar en een elektricien die weet wat er moet gebeuren. Goede onderlinge samenwerking.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter

11-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Mijn installatie bestaat uit 22 Solar Frontier panelen met Solar Edge omvormer en Solar Edge optimizers. Ondanks dat een deel van de panelen (8 stuks) op het oosten geplaatst werd behaalt de installatie van de 3.740 WP een rendement van 97 % over 2 jaar. Ik ben dan ook meer dan tevreden.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jasper

02-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben zeer tevreden over de ervaring die ik heb gehad met HD Solar uit Someren. Ze zijn erg behulpzaam en willen je niet iets verkopen en wegwezen. Ze zijn sterk in advies en belichten de positieve en negatieve aspecten over de gehele installatie. Ze zijn klantvriendelijk en elke vraag wordt beantwoordt. Je voelt je geen zeikerd als je op vragen terug komt die toch niet duidelijk zijn.
De installatie werd vakkundig uitgevoerd. Het waren nette werklui. Dat zag je aan de manier van werken, communiceren maar ook gewoon hoe de werkbus er van binnen uit zag.
Ook de financiële afwikkeling met de belastingdienst wordt uit handen genomen.
Top gedaan HD Solar.
Voor een eventueel volgend project zal ik jullie zeker aanbevelen.
Ik ben bij jullie terechtgekomen via de onafhankelijke mensen van Slim wonen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Lilian

02-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Het begon al goed met de informatie tijdens het (verkoop) gesprek. No-nonsense en doen wat er beloofd werd. Ondanks dat ik vaak belde met vragen, was iedereen altijd vriendelijk en werd er ook de tijd genomen voor me. Met de jongelui die de panelen legden hadden we ook een klik. Hardwerkende gasten die ruim op tijd aanwezig waren. Eerst beginnen met werken en toen pas koffie die ik al klaar had, duidelijk uitleggen wat ze hebben gedaan en beleefd waren. Ook de elektricien was geen flauwe gast en heel deskundig. Totaalplaatje klopte dus helemaal! Wij zijn blij.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Toon

29-09-2017
8,4

Beschrijf uw ervaring:
GOED.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: John

28-09-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed, en een gewldig team dat bij ons de panelen heeft gelegd. deze hadden een goede samen werking/
renee heeft alles goed verzorgd.

Ik zou HD Solar aanbevelen!